Skip to main content

Avesco Oy:n uudet toimitilat Oulussa 

Caterpillar -laitteiden Suomen edustaja Avesco Oy muutti Oulussa uusiin ja isompiin tiloihin 1.12.2021.  Avesco Oy:n uusi osoite on Messipojantie 20, Oulun Toppilan kaupunginosassa.  Uudet toimitilat vastaavat paremmin asiakkaidemme ja Avescon tarpeita sekä korjaamon että toimistotilojen osalta. Suuremmat, noin 3000 m² korjaamotilat, mahdollistavat nopeammat varustelun läpimenoajat ja huolto- ja korjaamokapasiteetin kasvattamisen. Korjaamon varusteisiin kuuluu myös iso komponentti korjaamo, tilava pesuhalli sekä suuri varaosavarasto. 

Kattava piirihuolto

Oulun toimipisteestä myymme uusien Cat-koneiden lisäksi käytettyjä maarakennuskoneita. Tarjoamme konevuokrauspalveluja sekä kattavasti jälkimarkkinapalveluita, varaosat, huolto- ja korjaamo. Lisäksi käytössä ovat liikkuvat piirihuoltoautot, jotka palvelevat koko Pohjois-Suomen alueella. Cat-huoltoauto tuo tarpeen tullen korjaamon suoraan työmaalle, jolloin asiakkaalta säästyy aikaa ja tulevat mahdolliset vikaantumiset sekä tuotannon keskeytykset pystytään samalla ehkäisemään ennalta. Piirihuoltoalueena Oulun korjaamolta käsin hoidetaan koko Pohjois-Suomi Oulusta ylöspäin. 

Avescon Oulun toimipisteessä toimii tällä hetkellä 8 korjaamoasentajaa, 4 piirihuoltajaa ja 3 konemyyjää. Muuton yhteydessä huollon henkilökunta vahvistui kahdella uudella korjaamoasentajalla sekä yhdellä uudella työnjohtajalla. Oulun uudella korjaamolla aloitti myös hydrauliletkujen kokoonpanija, joka valmistaa letkut Pohjois-Suomen tarpeisiin. Kaikkinensa Oulun toimipiste työllistää yhteensä 27 henkilöä.  

”Meille on tärkeää, että saamme nyt Oulussa nykyaikaiset ja laadukkaat tilat henkilöstöllemme työskennellä, ja jotka mahdollistavat entistäkin paremman palvelun sekä nopeammat varustelun ja huoltojen läpimenoajat. Panostamme täysillä aitoon kumppanuuteen ja asiakastyytyväisyyteen, johon koko Avesco Caterpillarin toiminta perustuu”, sanoo Avesco Oulun huoltopäällikkö Otto Raitio.

”Siirtyminen uusiin ja nykyaikaisiin tiloihin täällä Oulussa kertoo, että haluamme olla kattavasti ja vahvasti mukana kehittämässä Pohjois-Suomen Caterpillar -liiketoimintaa”, Avesco Oy:n toimitusjohtaja Teemu Raitis lisää. 

Yhteystiedot