Skip to main content

Caterpillar @ BAUMA 2022

Cat® TUOTTEET, TEKNOLOGIAT, PALVELUT JA RATKAISUT
ESILLÄ bauma 2022 -NÄYTTELYSSÄ

LOKAKUU 24-30, 2022

Cat® on mukana maailman suurimmassa rakennusalan koneiden näyttelyssä Baumassa, Saksan Münchenissa. Baumassa Cat®-tuotteita esittelee Cat-jälleenmyyjä Zeppelin, hallissa B6, mukanansa yli 70 Cat-laitetta rakennusalan puolelta. Omalla osastolla Cat-energiajärjestelmät esittelee useita Cat-moottoreita monipuolisesta tuotevalikoimastaan hallissa A4, osastolla 336. 

Avescon edustajat ovat mukana tapahtumassa kaikkina näyttelypäivinä 

Tule tutustumaan Cat -tuotteisiin
 

LISÄTIETOA BAUMA 2022 TÄÄLTÄ

KEHITTYNYT TEKNOLOGIA

Caterpillarin teknologia mahdollistaa kaluston seurannan,  automatisoinnin sekä hallinnan niin yhdelle kuin useammalle koneelle, mikä alentaa kustannuksia, parantaa tuottavuutta ja optimoi kaluston käyttöasteen. Caterpillarin useiden teknologioiden joukosta, Bauma 2022 -näyttelyssä esillä oleva Cat Command Station mahdollistaa kuljettajien työskentelyn turvallisesti etänä joko lähellä työmaata tai useiden kilometrien etäisyydeltä virtuaalisessa ohjaamossa, josta löytyy tutut säätimet ja näytöt. 

Cat Productivity on tietokoneiden ja mobiililaitteiden kautta käytettävä pilvipohjainen sovellus, mikä tarjoaa täydellisen yleiskatsauksen kone- ja työmaiden tuotannosta. Cat Productivity tarjoaa runsaasti konsolidoituja ja käyttökelpoista tietoa suorituskyvyn analysoimiseksi ja tuottavuuden parantamiseksi. 

Kaivukoneille suunniteltu Cat Grade with Assist käyttää koneen asentoantureita sekä käyttäjän määrittämiä syvyys- ja kaltevuusparametrejä ja automatisoi puomin liikkeet tarkempien leikkausten saamiseksi pienemmällä vaivalla. Cat Grade with Assist helpottaa kuljettajan työtä ja parantaa tehokkuutta huomattavasti. 

Cat PL161 on suunniteltu koneiden seurantaan ja työlaiteiden tunnistamiseen. Cat PL161 kiinnitetään työlaitteisiin tai muihin esineisiin, jotta niiden sijaintia voidaan tarkastella useissa eri kohteissa. Yhdistettäessä Cat PL161 uuden sukupolven Cat-koneeseen, käyttäjälle mahdollistuu lukuisia lisäominaisuuksia, kuten eri työvälineiden tunnistaminen sekä työtuntien seurannan. 

PALVELURATKAISUT

Caterpillarin useista palveluratkaisuista verkkopohjaisessa VisionLink-käyttöliittymässä voit muutamalla napsautuksella etsiä, seurata ja hallita kaikkia koneitasi käyttäen Cat®-koneisiisi asennettujen ProductLinkTM-laitteiden tuottamia tietoja. VisionLink antaa helpon ja intuitiivisen pääsyn kattaviin tietoihin koneidesi suorituskyvystä ja tilasta kuitenkin ilman tiedon ylikuormitusta. Yksi tärkeimmistä tarjouksista ovat Customer Value Agreements (CVA), jotka tarjoavat asiakkaille vaivatonta omistusoikeutta uusiin ja käytettyihin laitteisiinsa, mikä auttaa vähentämään omistamis- ja käyttökustannuksia.

Baumassa esillä olevia lisäpalveratkaisuja:

  • Cat Equipment Management seuraa koneen toimintaa, sijaintia, tunteja CO2-päästöjä sekä ilmoittaa mahdollisista ongelmista, jotta käyttäjät voiva ryhtyä heti mahdollisiin toimiin, jotka pitävät koneen toiminnan sujuvana ja tehokkaana. 
  • Uusi pilvipohjainen Cat Service System (SIS) 2.0 tarjoaa kätevät, intuitiiviset verkko- ja mobiiliominaisuudet osien tilaamiseen osoitteesta www.parts.cat.com
  • Etäpalvelut, mukaan lukien etävianetsintä ja Remote Flash, joiden avulla Cat-jälleenmyyjät voivat muodostaa yhteyden koneeseen diagnosoidakseen vikakoodit ja päivittääkseen käyttöohjemiston, jotta asiakkaat voivat maksimoida käyytettävyyden ja käyttää Cat-laitteita tehokkaasti. 
  • Cat Sel-Service Options tarjoaa kätevät, yksinkertaisen osien tilaus- ja konekorjaustuen niille, jotka halauavat tehdä huoltonsa itse. 
     

Bauma 2022 -näyttelyssä esillä on myös Cat Reman ja Rebuild mahdollisuudet sekä muita lukuisia eri korjausvaihtoehtoja Cat-tuotteisiin, jotka alentavat laitteiden omistamiskustannuksia. Cat-laitteet ovat suunniteltu niin, että niitä voi korjata aina uudelleen ja uudelleen. Cat Rebuild korjauksessa suoritetaan 350 erillaista testiä sekä vaihdetaan tai kunnostetaan jopa 7000 osaa, palauttaakseen koneen uudenveroiseen kuntoon vain murto-osalla uuden laitteen hinnasta. Näyttelyssä esillä oleva Cat 982M-pyöräkuormaaja on käynyt läpi Cat Certified Rebuild peruskunnostuksen ja rakennettu tuottamaan optimoitua suorituskykyä Cat Advansys™ GET:n (Ground Engagement Tools) avulla. Vasaraton järjestelmä yksinkertaistaa asennusta integroiduilla kiinnityskomponenteilla ja virtaviivaistaa jälkiasennusta. Cat Reman pelastaa, suunnittelee ja valmistaa uudelleen komponentteja tarjotakseen uutta suorituskykyä ja kestävyyttä hintaa, mikä on keskimäärin 20-40 % halvempi kuin vastaava uusi osa. 

 

SITOUTUMINEN ASIAKKAIDEN TAVOITTEIDEN TUKEMISEEN

Asiakkaat luottavat nyt enemmän kuin koskaan Caterpillarin monipuoliseen valikoimaan tuotteita, palveluita ja ratkaisuja, jotka vähentävät kasvihuonekaasupäästöjä, parantavat tehokkuutta ja tuottavuutta sekä tarjoavat järkeviä energiaratkaisuja. Teknologiaintegraatio, palveluratkaisut ja edistynyt konesuunnittelu lisäävät käyttötehokkuutta, mikä vähentää polttoaineen polttamista ja CO2-päästöjä. 

Maailman ensimmäisenä korkeavetoisena sähkökäyttöisenä puskutraktorina Cat D6 XE siirtää jopa 35% enemmän materiaalia polttoainelitraa kohti kuin edeltä D6T. Kuljettajan tuottavuus kasvaa jopa 50% Cat-teknologian laajan valikoiman ansiosta. Esillä olessa koneessa on Cat Abrasion™ -alavaunu, mikä pidentää alavaunun käyttöikää suuressa kulutuksessa, erilaisissa olosuhteissa, kun taas sen patentoitu kevennetty juoksupyörän rakenne pidentää käyttöikää jopa kaksi kertaa pidempään. 

Caterpillar on sitoutunut siihen, että 100% sen uusista tuotteista vuoteen 2030 mennessä ovat kestävämpiä kuin edellinen sukupolvi. Esillä on 20 seuraavan sukupolven 1,6-95 tonnista Cat-kaivukonetta, jotka lisäävät tuottavuutta ja pienentävät polttoaineenkulutusta. Näyttelyssä oleva uusi hydraulinen Cat 336 kaivukone tarjoaa korkean tuotannon ja edulliset käyttökustannukset. Sen uudet 1000 tunnin öljy- ja polttoainesuodattimet pidentävät huoltovälejä ja vähentävät osa- ja työkustannuksia. 

Tulevaisuudessa tietyt Cat-laitteiden mallit sisältävät myös sähköakkuja, joissa ei ole pakokaasupäästöjä ja jotka tarjoavat silti ylivertaisen tuottavuuden. Caterpillar paljastaa Bauma 2022 -tapahtuman osallistujille useita parhaillaan kehitteillä olevia sähkömalleja. Lisäksi muunneltu sähkökäyttöinen Cat MH3024 materiaalinkäsitelykone sopii erinomaisesti sisäkäyttöön, kun tarvitaan vähemmän liikkuvuutta eikä pakokaasupäästöjä saa olla. 

 

LAAJA VALIKOIMA KONEITA JA LAITTEITA 

Näyttelyssä on erilaisia ​​mallialustoja , jotka vastaavat tehokkaasti monenlaisia ​​asiakkaiden tarpeita ja toimivat erilaisissa ympäristöissä.  XE-mallit ovat suunniteltu suorituskykyä varten uusimmalla tekniikalla ja edistyneillä käyttöjärjestelmillä. GC-mallit taas ovat suunniteltu tuottamaan kestävää luotettavuutta ja lisäarvoa.

Caterpillarin Building Construction Products (BCP) -divisioonan kohokohtana ovat yhdeksän seuraavan sukupolven Cat hydraulista minikaivukonetta, jotka kaikki tarjoavat paremman suorituskyvyn, suuremmat murtovoimat, pidemmät huoltovälit ja pienemmät omistaja- ja käyttökustannukset verrattuna aikaisempiin malleihin. 1–10 tonnin minikaivukoneissa on yhteisiä ominaisuuksia ja johdonmukainen ohjausjärjestely yksinkertaistaakseen koulutusta ja kuljettajaystävällisyyttä. 3,5–10 tonnin seuraavan sukupolven mallit minikaivukoneet voidaan nyt varustaa Cat Grade -tekniikoilla.

Esiteltyjen kompaktien pyöräkuormaajien joukossa osallistujat näkevät vastikään esitellyt Cat 906-, 907- ja 908-mallit (korkean noston kokoonpanossa). Niissä on uudelleen suunniteltu kuljettajan asema, joka hyödyntää ainutlaatuisia Caterpillarin tekniikoita kuljettajan kokemuksen parantamiseksi, ja uusi Cat 2.8 -moottori, jossa on paranneltu voimansiirto ja voimansiirto nopeampaa ajonopeutta ja voimansiirron suorituskykyä varten.

Lähes 30 näytteillä olevaa Caterpillarin Global Construction & Infrastructure (GCI) -mallia on ankkuroitu yhdeksään tela- ja nelipyöräiseen seuraavan sukupolven kaivinkoneeseen, joiden kapasiteetti vaihtelee 15–95 tonnia, sekä rautatiekaivinkoneeseen ja kolmeen materiaalinkäsittelylaitteeseen. Keskikokoisessa 980 XE -pyöräkuormaajassa on portaaton vaihteisto (CVT), joka parantaa polttoainetehokkuutta jopa 35 % verrattuna M-sarjan malleihin, ja siinä on laajennettu teknologia-alusta koneen suorituskyvyn parantamiseksi.

Suurten materiaalimäärien siirtämiseen halli B6 osastolla on myös 30-70 tonnisia nivel- ja maastokuorma-autot sekä Cat 992- ja 988K XE -suurpyöräkuormaajia. Viimeaikaiset päivitykset sähkökäyttöiseen 988K XE:hen antavat kuormaimelle nopeamman nopeuden alamäkeen, paremman vanteen vetovoiman ja suuremman hydraulisen irrotusvoiman, mikä mahdollistaa jopa 5 % paremman tuotannon edelliseen 988K XE -malliin verrattuna.

CI-näyttelyn täydennyksenä D4-puskukoneen viimeisimmät päivitykset nostavat tasoa korkeammalle, alentuneilla käyttökustannuksilla ja laajalla valikoimalla Caterpillarin teknologiaominaisuuksia. Matalalla ohjaamolla varustettu Cat 120 GC tiehöylä soveltuu erinomaisesti alhaiseen ja keskiraskaan kuormitukseen ja tarjoaa luotettavan ja edullisen toiminnan useissa sovelluksissa valtion ja kunnallisista töistä maanteiden kunnossapitoon ja viimeistelyyn. Vuokraukseen ja matalaan tai keskiraskaan kuormittaviin sovelluksiin suunniteltu Cat CB2.5 GC -hyötyjyrsin ja CS12 GC tärypuristin tarjoavat alhaiset kokonaiskustannukset, yksinkertaisen käytön ja pitkät huoltovälit.

Cat-rakennuskoneiden valikoimaa täydentäen esillä on kymmeniä lisälaitteita. Tämä laaja valikoima sisältää vasarat, sirot, kourat, liittimet, kauhat, älykkäät puskuterät, kairat, purkukourat ja rototilttijärjestelmät.

Cat Financialin tiimin jäsenet ovat käytettävissä keskustelemaan uusimmista leasing- ja rahoitusohjelmista sekä laajennetuista suojapaketteista asiakkaiden investointien turvaamiseksi. Etsivätpä he uusia tai käytettyjä Cat-koneita tai korjaus-/uudelleenrakennusvaihtoehtoja nykyisten koneidensa pitämiseksi toimintakunnossa, Cat Financialin asiantuntijat auttavat asiakkaita tekemään oikean päätöksen tukeakseen liiketoimintaansa – olipa se sitten suuri tai pieni.

 

SITOUTUMINEN VÄHENTÄMÄÄN HIILIDIOKSIDIPÄÄSTÖJÄ

Lähes vuosisadan kestävän innovaation ansiosta Caterpillarilla on ainutlaatuinen asema vastaamaan monenlaisiin asiakkaiden tarpeisiin nopeasti kehittyvällä polulla hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen ja auttamaan heitä rakentamaan parempaa, kestävämpää maailmaa.

Caterpillar IPSD esittelee hallissa A4, osastolla 336 valikoiman nykyisiä ja tulevia tehoratkaisuja, jotka on suunniteltu tukemaan OEM-valmistajia heidän energiasiirtymistavoitteissaan. Näytössä on äskettäin julkaistu Cat C3.6 teollisuusvoimayksikkö sekä C7.1-, C9.3B-, C13B- ja C18-moottorit, jotka kaikki täyttävät EU Stage V -päästöstandardit ja ovat yhteensopivia vähähiilisten polttoaineiden kanssa. Polttoainevaihtoehtoja ovat biodiesel B20 asti ja 100 % vetykäsitelty kasviöljy (HVO) EN15940:n mukaan asiakkaiden kestävän kehityksen tavoitteiden tukemiseksi. Näyttelyssä on mukana myös Caterpillarin uusin telemaattinen palvelutarjonta, joka tukee asiakkaiden liitäntävaatimuksia.

 

Lue lisää tapahtumasta Konepörssistä ja Hankintavinkeistä s. 8

KUVAGALLERIA 

lisätietoa BAUMA 2022 -näyttelystä avesco cat myyjältäsi


Lue lisää tapahtumasta Konepörssistä