Skip to main content

Esittelyssä Cat® kompaktien maanrakennuskoneiden tuoteperhe! Suosituilla minikaivukoneilla ja kompakteilla pyöräkuormaajilla teet työt myös ahtaissa paikoissa.

PIENET KONEET SUURIIN TÖIHIN

Cat tarjoaa painoluokissa 0,9 – 10,2 t laajan 20 minikaivukoneen malliston. Cat minikaivukoneissa on samoja ominaisuuksia kuin isommissa Cat kaivukoneissa, mm: ergonominen ilmastoitu ROPS-ohjaamo, stick steer -ohjaus, hydrauliikka valmius puomistossa tiltrotaattoria tai muuta työlaitetta varten.

Nyt on paras aika toimia, sillä tarjoamme koko Caterpillarin kompaktien koneiden mallistolle Cat Financial -rahoitustarjouksen vielä 30.9.2021 asti. Valitse itsellesi sopiva rahoitusmuoto ja starttaa työt uudella Cat pikkujättiläisellä. Näin urakkasi hoituu nopeammin ja tehokkaammin. Katso alapuolelta esittelyssä olevat koneet ja kysy lisää konevalikoimasta myyjältämme!

Minikaivukoneet

Cat 302 CR

KorkotarjousRahoitus alkaen 0,9 % korolla
Osamaksu540 €/kk, 60kk, 0% käsiraha
Leasing360 €/kk, 60 kk, 500 tuntia

Cat 306 CR

KorkotarjousRahoitus alkaen 0 % korolla
Osamaksu1055 €/kk, 60 kk, 0 % käsiraha

Cat 310

KorkotarjousRahoitus alkaen 0 % korolla
Osamaksu1490 €/kk, 60 kk, 0 % käsiraha

Kompaktit pyöräkuormaajat

Cat 906M

Paino5 600 kg
Teho54,6 kW
  

Cat 908M

Paino6 365 kg
Teho54,6 kW

Cat 920

Paino9862 kg
Teho90 kW

Muut kompaktit koneet

Cat D3

Pienet puskukoneetCat D1-D3
  

Cat 428

TraktorikaivuritCat 428-444
  

Cat 299D3

LiukuohjattavatCat 216-299
  


24 kk jatkoturva kaupan päälle

Muistathan, että Catin kompakteihin koneisiin saat 24 kuukauden EPP-jatkoturvan vakiona ilman käyttötuntirajoitusta! Urakoi huolettomammin, me huolehdimme koneestasi.

Lue lisää

 

Mitä tahansa työtä teetkin, Cat®-minikaivuukoneilla onnistut.

Huipputason suorituskyky, ylivertainen käytettävyys ja alan paras polttoainetaloudellisuus – samassa kompaktissa koneessa. Uuden sukupolven Cat-minikaivukoneet ovat työmaasi rocktähtiä. Kattavasta valikoimasta löydät tarpeisiisi sopivan koneen, joka on suunniteltu käyttäjiemme vaatimusten mukaan vauhdittamaan työmaan toimintaa.

Lue esite

Cat® Minikaivuukoneet

Laaja Cat® minikaivuukoneiden valikoima tarjoaa korkeaa suorituskykyä kompaktissa paketissa, kaikilla työmailla. Tutustu Cat® minikaivuukoneisiin.

Lue lisää

Cat® Kompaktit pyöräkuormaajat

Vahvat murtovoimat, nopeat kierrosajat ja aggressiivinen suorituskyky pakattu kompaktiin koneeseen. Tutustu Cat® Kompaktien pyöräkuormaajien valikoimaan.

Lue lisää

Cat® liukuohjattavat kuormaajat

Uuden sukupolven kompaktit Cat® liukuohjattavat kuormaajat on suunniteltu optimoimaan nopeus, siirrettävyys, ohjattavuus, monipuolisuus ja viimeistelytason tarkkuus. Tutustu valikoimaan.

Lue lisää

Cat® Traktorikaivurit

Monipuolinen Cat® traktorikaivureiden valikoima takaa, että kaivat, ojitat, täytät tai kuormaat nopeammin ja tehokkaammin. Tutustu tehokkaiden Cat® traktorikaivureiden mallistoon.

Lue lisää

Cat® Kurottajat

Cat® kurottajat on suunniteltu vastaamaan rakentamisen vaihteleviin tarpeisiin tarkkuutta, nopeutta, ohjattavuutta ja tehoa unohtamatta. Tutustu valikoimaan.

Lue lisää

Kysy lisää omalta Avesco Cat-myyjältäsi

General Contact Form Finland

Contact form