Luotettavaa voimaa koneelle kuin koneelle, alueelle kuin alueelle.

Cat® teollisuusmoottorit takaavat asiakkaillemme alan parasta luotettavuutta, kestävyyttä, polttoainetehokkuutta ja alhaisia käyttökuluja. Jokainen Cat moottori on suunniteltu ja valmistettu yli 90 vuoden kokemuksella.  Alan laajin tuotevalikoimamme teollisuusmoottoreita tarjoaa voimantuoton ratkaisuja erilaisiin koneisiin ja asennuksiin mitä vaativimmissa olosuhteissa. Tehovalikoimamme ulottuu välille 8,2 –  6 100 kW (11 – 8 180 hv).

Avesco Oy:n ammattilaiset auttavat valitsemaan oikean moottorin ja tukevat koneen suunnittelussa alusta lähtien. Autamme henkilökuntanne ja asiakkaidenne koulutuksessa ja pidämme huolen, että Cat moottorit asennetaan oikeaoppisesti. Käyttöönottotarkastuksemme jälkeen kone on valmis toimitettavaksi mihinkä päin maailmaa tahansa.  

Katso Cat teollisuusmoottorien valikoima Cat teollisuusmoottorit Youtube 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ
Myyntipäällikkö
Juha Kaartinen
Puh: +358 40 733 5192
Juha.kaartinen@avesco-cat.fi

Uutuus

UUSI CAT® C3.6 TARJOAA TEHOKKUUTTA JA AJETTAVUUTTA, HELPPOSTI ASENNETTAVASSA PAKETISSA

Caterpillar Industrial Power Systems ilmoittaa, että tuoteuutuus Cat® C3.6 -dieselmoottori on nyt saatavilla! Tehokas 134 hv (100 kW) moottori täyttää EU:n vaiheen V / Yhdysvaltain EPA Tier 4 Final -päästöstandardit, ja sen vääntömomentti on 406 lb-ft 1500 rpm (550 Nm 1500 rpm).

Kompaktilla muotoilullaan C3.6 auttaa alkuperäislaitevalmistajia säästämään merkittäviä voimansiirron asennuskustannuksia ja lisää samalla 5%: n tehoa ja 12%: n vääntömomenttia verrattuna edeltäjänsä C3.4. Uuden moottorin kompakti koko ja muokattava pakokaasun jälkikäsittelyjärjestelmä tarjoaa OEM-valmistajille yksinkertaistetun asennusprosessin.

C3.6 -Dieselmoottori

"Halusimme luoda moottorin, jolla on muokattava pakokaasun jälkikäsittelyjärjestelmä, jonka avulla alkuperäiset laitevalmistajat voivat minimoida asennuskustannukset ja samalla tarjota maksimaalisen tehokkuuden moottorista", kertoo Caterpillarin tuotemarkkinointipäällikkö Alex Eden. ”Teknologisten ominaisuuksien, kuten ohjattavan turboahduksen, ansiosta on mahdollista luoda pienempi moottori, jonka vaste vastaa paljon suurempaa moottoria. Koneen ajettavuuden kannalta kriittinen vääntömomentti pienellä nopeudella on erityisen vaikuttava. "

Asiakkaat nauttivat alhaisemmista käyttökustannuksista C3.6:n yleisen nesteenkulutuksen vähenemisen ansiosta, mukaan lukien dieselin pakokaasunesteen (DEF) kulutuksen lasku 6-10% verrattuna C3.4:een.

Uutta C3.6 moottoria tukee myös Cat-jälleenmyyjäverkosto, joka on keskittynyt tarjoamaan maailmanluokan palvelua ja tukea asiakkailleen.

"Jälleenmyyjämme ovat ylpeitä tarjotessaan asiakkailleen tarvitsemansa ratkaisut", kertoi Brian Tomsovic, maailmanlaajuinen jälleenmyyjätoimintapäällikkö. "Jälleenmyyjät ovat sitoutuneet ymmärtämään aidosti OEM-valmistajien ja asiakkaiden kohtaamat haasteet, ja niiden odotusten täyttävien tai ylittävien ratkaisujen luominen vaatii korkeaa asiantuntemusta."

Cat 3.6 -sertifioidun moottorin myynti, toimitus ja huolto maailmanlaajuisen Cat-jälleenmyyjäverkoston kautta Takaa, että huoltotuki on aina tavoitettavissa

Lisätietoja C3.6 -dieselmoottorista Tästä