Skip to main content

Avesco Rent Oy

1.1.2023 perustettava Avesco Rent Oy on kokonaan omistautunut konevuokraukseen ja palveluihin.

Saammeko esitellä: Avesco Rent Oy 

 

Arvoisat asiakkaamme, 

meillä on teille jännittäviä uutisia! Yrityksemme on päättänyt eriyttää myynti- ja vuokraustoimintonsa ja kehittää Suomeen oman vuokraustoimipaikkojen verkoston. 1.1.2023 alkaen uusi yrityksemme ”Avesco Rent Oy” tulee keskittymään yksinomaan koneiden ja laitteiden vuokraukseen ja palveluihin. Tämän uuden yrityksen johtajana tulee toimimaan Tomi Anttila. On hienoa, että olemme saaneet mukaan näin kokeneen vuokrausalan ammattilaisen. Olemme varmoja, että tämä muutos parantaa palvelumme laatua ja reaktiivisuuttamme entisestään.  

Aloitamme toiminnan avaamalla kolme vuokraustoimipistettä Keravalla, Turussa ja Tampereella ja toimimme niistä käsin koko Suomen laajuisesti. Valikoimiimme tulee ensi vuonna myös lisää Infra-segmenttiin keskittyviä tuotteita ja palveluita. Niiden ansiosta käytettävissäsi on entistä tarkemmin räätälöityjä ratkaisuvaihtoehtoja.  

 

Miten muutos vaikuttaa sinuun?  

Jos sinulla on voimassa oleva sopimus Avesco Oy:n kanssa (Y-tunnus 3096798-4), se vain siirretään 1.1.2023 samoilla ehdoilla ja nykyisillä asiakastiedoillasi Avesco Rent Oy:n (Y-tunnus 3313222-9) uuteen vuokrausjärjestelmään. Tämän jälkeen Avesco Rent Oy on vastuussa kaikista sopimusvelvoitteista. Kaikki sopimustasi koskevat tiedot tullaan jatkossa lähettämään tämän järjestelmän kautta. Jos sinulla on siirtyvää vuokrasopimustasi koskevia vastalauseita tai kysymyksiä, lähetä ne 13.01.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: kerava@avesco-rent.fi. Muussa tapauksessa oletamme, että olet hyväksynyt sopimuksen siirron.  

Lisäksi uusi verkkosivustomme www.avesco-rent.fi otetaan käyttöön tammikuun puolivälissä. Sieltä pääset kirjautumaan henkilökohtaiselle tilillesi ja voi jopa varata tarvitsemasi koneet ja laitteet suoraan netistä tai lähettää meille kysymyksiä. Milloin tahansa, mistä tahansa, yöllä tai päivällä! Näin voit työaikana keskittyä omiin tehtäviisi ja nauttia työstäsi. Kerromme tietenkin asiasta tarkemmin pian käyttöönoton ajankohtaistuessa. Halusimme vain, että saat tietää ensimmäisenä! 

Jos tällä välin tulee kysyttävää, voit soittaa tai lähettää sähköpostia meille suoraan. Autamme mielellämme ja voimme vaikka kutsua sinut kahville esitelläksemme uutta järjestelmäämme tarkemmin.  

Vuoden loppu lähestyy ja koko Avescon ja Avesco Rentin tiimi haluaa kiittää sinua erinomaisesta yhteistyöstä ja toivottaa hyvää Joulua ja menestyksekästä ja hauskaa uutta vuotta 2023!  

Parhain terveisin  

Teemu Raitis, CEO, Avesco Finland

Vincent Albasini, CEO, Avesco Rent Group

Tomi Anttila, Johtaja, Avesco Rent Finland

  

Muita tärkeitä tietoja - Avesco Rent Oy 
 

Avesco Rent Oy:n viralliset yhteystiedot: 

Avesco Rent Oy  

Karhuntassuntie 5, 04260 Kerava, Suomi  

Sivusto: www.avesco-rent.fi  

Pääkonttorimme sähköpostiosoite: kerava@avesco-rent.fi 

Puhelin Tomi Anttila, Johtaja Avesco Rent Oy, +358 44 5562210 

ALV-numero FI33132229, Y-tunnus: 3313222-9  

 

Avesco Rent Oy:n laskutus- ja maksutiedot: 
OP Yrityspankki Oyj 

Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki, Suomi 

SWIFT: OKOYFIHH 

Tilinumero: FI72 5000 0120 4885 48  

 

Avesco Rent Oy:n laskutustiedot ja -ohjeet: 

Ainoastaan PDF-muotoiset laskut ja vastaanotettuja laskuja koskevat kysymykset voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen: accounting.fi@avesco-rent.fi  

Huom: 

  • Emme ota vastaan paperilaskuja.  
  • Voit lähettää useita PDF-tiedostoja samassa sähköpostissa, kunhan sen koko on enintään 1 MB (lähetyksen kokoraja). Jos tämä raja ylittyy, jaa laskut erillisiin dokumentteihin ja eri sähköposteihin. Kiitos ymmärryksestäsi. 
  • Vastaamme kysymyksiisi mahdollisimman nopeasti toimistoaikojen puitteissa. Anna meille 48 tuntia aikaa reagoida. 

 

Tärkeitä laskutusta/maksuja koskevia tietoja 

Huomaa, että kaikissa laskuissa tulee olla: 

  • Oikea virallinen osoitteemme  
  • Ostajan/maksajan nimi ja yhteystiedot 
  • Yrityksesi Y-tunnus 
  • Ostosi/tilauksesi/laskusi numero tai viite (tapauksen mukaan) 
  • CN-koodi (tapauksen mukaan) 
  • Alkuperämaa (tapauksen mukaan)  

 

Tärkeä vuokrausten laskutusvälien muutoksia koskeva huomautus 

Huomaa, että siirron vuoksi vuokrausten laskutusväli ja -tapa muuttuvat. Kaikki vuokraukseen liittyvät kulut laskutetaan kuun lopussa TAI sopimuksen päättyessä, esimerkiksi kun vuokrattu kalusto palautetaan johonkin Avesco Rent Oy:n toimipisteeseen (riippuen siitä, kumpi tapahtuu ensin).  

2.1.2023 jälkeen palautettujen koneiden osalta kaikki tarvittavat korjaus-, ylläpito- ja huoltokustannukset laskutetaan Avesco Rent Oy:n toimesta. Kiitos ymmärryksestäsi.