Skip to main content

Avesco ja Cat mukana Lepaa 2024-tapahtumassa

KOHTAUSPAIKKA PUUTARHA- JA VIHERALAN AMMATTILAISILLE

Lepaa toimii puutarha- ja viherrakentamisen toimijoiden kohtauspaikkana 15.–17. elokuuta 2024. Osastoltamme löydät monipuolisilla ominaisuuksillaan sekä erinomaisella polttoainetehokkuudellaan huippuvarustellut Catin kompaktit kaivurit ja pyöräkuormaajat viherrakentamisen ja maisemoinnin tarpeisiin. 

Koneiden lisäksi voit shoppailla osastoltamme laadukkaita Cat Shop-tuotteita! 
 

Löydät Avescon ja Catit osastolta 21,  kasvihuonetta vastapäätä.

Cat-koneet Lepalla

Cat® 301.8 minikaivukone

Cat® 301.8 minikaivukone tarjoaa tehoa, suorituskykyä ja mukavuutta kompaktissa koossa. Next Gen -koneiden hiljainen ilmastoitu ohjaamo ja sähköinen esiohjaus tekevät työskentelystä monissa eri töissä sujuvaa ja miellyttävää.
 

Cat® 308 minikaivukone

Tässä kiinteäpuomisessa minikaivukoneessa yhdistyvät erinomainen suorituskyky, polttoainetehokkuus, helppo huollettavuus ja mukavuus. Koneen hallinta on vaivatonta automaattisen ilmastoinnin, paineistetun tilavan ohjaamon ja Next Gen -ominaisuuksien ansiosta.

Cat® 906 pyöräkuormaaja

Kompakteissa pyöräkuormaajissa on erinomainen ergonomia ja paineistettu, automaattisella ilmastoinnilla varustettu ohjaamo parantamassa työskentelymukavuutta. Next Gen -näyttö mahdollistaa hydrauliikan virtausten, ohjausvastuksen, aisaston nopeuksien ja voimansiirron säädön.

Koostimme yksiin kansiin viherrakentajan tarpeisiin sopivat koneet. Tallenna ja tutustu! 

Lataa esite

Avescolta myös monipuoliset palvelut

Tule tapaamaan Lepaalla jälkimarkkina-asiantuntijoitamme ja tutustu, miten Avescon kattavien elinkaaripalveluiden avulla takaat huolettomia työtunteja koneellesi. Virallisena Cat-edustajana toimitamme koneille taatusti yhteensopivat varaosat, ja huolehdimme koneesi kunnosta monipuolisten huoltosopimusten sekä kalustonhallinnan avulla. 
Tarjoamme tapahtuman ajan lyömättömiä jälkimarkkinatarjouksia, pysy kuulolla! 

Lue palveluistamme 

Tarvitsetko Cat®-koneita vuokralle?

Catit vuokraa Suomessa Vatupassi. Lepaalla Avesco ja Vatupassi tarjoavat kokeneiden konkareiden avulla parhaat ratkaisut juuri sinun työmaasi tarpeisiin – missä ja milloin tarvitsetkin!

Cat-koneiden lisäksi Vatupassin yli tuhannen nimikkeen listoilta löytyy kaikki, mitä rakentaja tarvitsee niin lyhyt- kuin pitkäaikaisvuokralle.

Tutustu Vatupassiin

NÄHDÄÄNKÖ LEPAALLA?

Lepaa sijaitsee Hattulassa, noin 17 kilometriä Hämeenlinnasta pohjoiseen. Löydät perille osoitteella Lepaantie 129, 14610 Lepaa (tai Hattula tai Hämeenlinna navigaattorista riippuen).

Näyttely on avoinna 15.–17.8. torstaista perjantaihin kello 10–17 ja lauantaina kello 10–16.

 

Lue lisää tapahtumasta täältä, tai kysy lisää omalta Avescon edustajalta!