Skip to main content

4 - 6 Ton Cat® Minikaivukoneet

Tehoa ja suorituskykyä kompaktissa paketissa

 EDUT

4 ALAN JOHTAVAA OMINAISUUTTA
Vain Cat minikaivukoneissa
JOPA 10% pienemmät käyttökulut
Pidentyneet huoltovälit, pienemmät huolto- ja korjauskulut sekä markkinoiden paras polttoainetehokkuus
JOPA 20% enemmän suorituskykyä
Koneen säädettävyys monitorin kautta, enemmän voimaa ja hydraulitehoa

4 - 6 TONNIN CAT® MINIKAIVUKONEET

Cat 305 CR

Moottoriteho (ISO 9249)
33,6 kW (45,0 HP)

Paino
5400kg

Hydraulipumpun max. tuotto
133 l/min

Hydrauliikan max. paine
265 bar

Kauhan murtovoima
49,2 kN

Kaivuvarren irroitusvoima
25,2 kN

Kaivusyvyys
3670 mm

Lisätietoja 

Cat 306 CR

Moottoriteho (ISO 14396)
43,2 kW (57,9 HP)

Paino
6700 kg

Hydraulipumpun max. tuotto
151 l/min

Hydrauliikan max. paine
245 bar

Kauhan murtovoima
51,5 kN

Kaivuvarren irroitusvoima
26,5 kN

Kaivusyvyys
4110 mm

Lisätietoja 

UniIKIT OMINAISUUDET

 

Ainutlaatuinen joystick ohjaus:

  • Yhtä nappia painamalla voit siirtää koneen ohjauksen polkimista ja vivuista istuimeen kiinnitetylle vasemmalle joystickille.
  • Valitsemalla ”puskukoneasetuksen” voit ohjata konetta vasemmalla joystickillä ja samanaikaisesti ottaa puskulevyn ohjauksen oikealle joystickille.
  • Vaihtoehtoisesti voit oikealla joystickillä ohjata stick steer ohjauksessa myös puomia sekä kauhaa.
  • Stick steer ohjaustilassa voit myös aktivoida vakionopeudensäätimen, joka helpottaa koneen siirtämistä pidemmillä siirtymillä.


NEXT GEN -MONITORI

Next Gen -monitorista voit seurata koneen tietoja sekä mm. aikaa seuraavaan huoltoon. Monitorin kautta voit myös ohjata ilmastointilaitetta, radiota sekä säätään koneen asetuksia. Optimaalisilla koneen säädöillä ja asetuksilla saadaan parannettua tehokkuutta ja tuottavuutta entisestään.

Next Gen koneen on varustettu myös Bluetoothilla, joten hiljaisessa ohjaamossa voit päivän aikana puhua puheluita tai kuunnella puhelimesi soittolistalta lempimusiikkiasi.


HydrauliIKAN SÄÄDETTÄVYYS:

Next Gen -koneiden sähköisen esiohjauksen ansiosta kuljettaja voi helposti säätää koneen nopeuksia sekä joystickien vastetta aina kuhunkin työtehtävään parhaiten sopivaksi. Monitorin kautta voit säätää joystickien vastetta sekä liikkeiden nopeuksia myös yksittäisten liikkeiden osalta. Myös lisähydrauliikan virtauksen rajoitukset sekä jatkuva virtaus voidaan aktivoida suoraan monitorista. Monitorin kautta voit myös asettaa eri työlaitteille esiasetuksia, joten työlaitetta vaihtaessa kone toimii aina täydellisesti kussakin käyttötehtävässä.


PUSKULEVY:

Kaikissa Cat minikaivukoneissa on puskulevy, joka on varustettu kellutustoiminnolla. Kellutuksen avulla mm. asfaltilla materiaalin siirtäminen onnistuu tehokkaasti, samoin esim. tasoitustyöt puskulevy koneen takana ajaen onnistuu kellutustilassa tehokkaasti.


HUOLLETTAVUUS:

Kaikki ylävaunun ulko-osat ovat terästä ja rakenteeltaan mahdollisimman yksinkertaisia, vaurion sattuessa komponentteja tarvitsee harvoin vaihtaa ja kulut saadaan pysymään mahdollisimman pieninä. Luukut ovat ”upotettu” rungon sisällä mikä pienentää korjauskuluja.


OHJAAMO:

Cat Next Gen -koneiden ohjaamot ovat paineistettuja sekä tiiviitä. Paineistuksen ansiosta ohjaamoon ei pääse kertymään likaa ja pölyä. Hiljainen ilmastoitu ohjaamo parantaa kuljettajan mukavuutta ja lisää tuottavuutta.

GALLERIA