Skip to main content

Talvitiepäivät 2024 Jyväskylässä

Avesco ja Cat ovat mukana Talvitiepäiväillä 2024

Jyväskylän Paviljonki

Avesco ja Cat osallistuvat Talvitiepäiville Jyväskylän Paviljongissa 14.2-15.2.2024, jotka järjestetään samaan aikaan Viherpäivien kanssa!

Talvitiepäivät ovat tiealan kansainvälinen ammattilaistapahtuma tien-, ja kadunpidosta sekä yleisten alueiden hoidosta ja hallinnoinnista kiinnostuneille ammattilaisille. 

 

  KONEET OSASTOLLA 

  Osastollamme B765 pääset näkemään seuraavat koneet: 

  Cat 906 Pyöräkuormaaja

  Cat®-pyöräkuormaajat asettavat standardit tuottavuuden, polttoainetehokkuuden ja käyttömukavuuden suhteen. Cat 906 -pyöräkuormaajassa on vääntömomentiltaan suuri C2.8-moottori, joka toimii yhdessä älykkään hystat-voimansiirron kanssa poikkeuksellisen polttoainetaloudellisesti. "Shift on the go" -lukitusdifferentiaali ja hydrostaattinen voimansiirto takaavat tasaisen ja tehokkaan toiminnan ja lisäävät samalla koneen tehokkuutta

  Kone osastolla on varustettuna Snowek u360-auralla. 

  Cat 308 minikaivukone

  Cat® 308 -minikaivukone tarjoaa maksimaalisen tehon ja suorituskyvyn minikokoisessa koneessa, joka auttaa sinua työskentelemään monenlaisissa olosuhteissa. 

  Kone osastolla on varustettuna TRS8-tiltillä ja luiskakauhalla. 

  Lue lisää minikaivinkoneista täältä

  Cat 301.8 Minikaivukone 

  Minikaivukoneet asiakkaidemme innoittamana Cat® 301.8 -minikaivukone tarjoaa tehoa ja suorituskykyä kompaktissa koossa, jotta voit työskennellä monenlaisissa olosuhteissa. 

  Lue lisää Cat minikaivinkoneista täältä

  TALVITIEPÄIVÄT & VIHERTEKNIIKKA -NÄYTTELYYN SAAPUMINEN

  Jyväskylän Paviljonki, Lutakonaukio 12

  Keskiviikkona 14.2. klo 9–17
  Torstaina 15.2. klo 9–15.30

  Löydät meidät osastolta B765

  Yli 100 tienpidon ja viheralan toimijaa esittelee tuotteitaan ja palveluitaan Talvitiepäivien ja Viherpäivien suurnäyttelyssä. Näyttelykävijöille on tarjolla maksutonta seminaariohjelmaa ViherAreenalla ja kiinnostavat työnäytökset Paviljongin pihalla Lutakonaukiolla. Näyttelyyn tulee rekisteröityä linkin takaa kohdasta ”Näyttelykävijä”. tiepaivat.fi/ilmoittautuminen/ Rekisteröityminen on maksutonta.