Skip to main content

Avesco Cat & Stadin Mörinät 9.-10.6.2023 Keravalla

Koeaja uudet pienet tela-alustaiset Catit demopäivänä 8.6. klo 14-19

Stadin Mörinät

Avesco ja Cat ovat luonnollisesti mukana ensimmäistä kertaa järjestettävillä Stadin Mörinöillä 9.-10.6.2023. Päätoimipisteeltämme Keravalta löytyy runsas kattaus Cat -maanrakennuskoneita, Cat Shop -fanituotekauppa upeilla tuotteilla varustettuna, Cat-generaattoreita sekä Avesco Rentin koko tuotevalikoima.

Cat-asiantuntijamme esittelevät sinulle konemalliston lisäksi uusimmat teknologiat sekä Avescon kattavat jälkimarkkinapalvelut. Jos sinua kiinnostaa koneiden koeajo, osallistu Mörinöitä edeltävänä päivänä järjestettävälle Cat demopäivälle! Lisätietoja alempana.

Olemme myös varanneet mukavaa puuhaa perheen pienemmille Cat-kuskeille. Tarjoamme vieraillemme lämmintä ruokaa ja kahvit.

Tutustu myös yhteistyökumppaniemme mahtaviin tuotteisiin ja palveluihin: Avesco Rent, YTM Industial, Suomen Kauhatukku, OnlyWork Oy sekä KAHA/Webasto.

Meidät löydät osoitteesta Karhuntassuntie 5, Kerava. Tervetuloa!

 

Aikataulu

Perjantai 9. kesäkuuta klo 9-17

Lauantai 10. kesäkuuta klo 9-15


 

Pienten tela-alustaisten Cat Next Gen kaivukoneiden demopäivä 8.6 

Huomioittehan, että Mörinöillä ei ole tällä kertaa demoaluetta. Järjestämme pienten tela-alustaisten kaivukoneiden koulutus- ja demopäivän Mörinöitä edeltävänä päivänä 8.6. klo 14-19. 

Tuotepäällikkömme esittelevät sinulle Cat 315, 315 GC ja 317 konemalliston, tärkeimmät ominaisuudet, uusimmat teknologiat ja työlaitteet sekä Avescon kattavat palvelut. Yleiskatsauksen jälkeen pääset tutustumaan ja testaamaan demokoneita Cat-sertifioitujen käyttökouluttajiemme kanssa. Tarjoamme tilaisuuden aikana kevyen aterian ja kahvit. Tapahtuma on maksuton.

Tapahtumaan on rajallinen määrä paikkoja, joten ilmoittauduthan nopeasti allaolevasta linkistä varmistaaksesi paikkasi demopäivään!

 

Ilmoittaudu tästä