Skip to main content

Oulun Oikiat Konepäivät ja toimipisteen avajaiset

Tule tutustumaan Cat®-koneisiin ja Oulun Avescon uusiin toimitiloihin!

Oikiat Konepäivät

Olemme mukana Pohjois-Suomen suurimmilla konepäivillä Oulussa 22.-23.4.2022. Tule tutustumaan koneisiin osoitteeseen Messipojantie 20, 90520 Oulu. Tarjolla hauskaa ohjelmaa ja pientä purtavaa. Nopeimmille vieraille luvassa Cat-lahja! Tervetuloa! 

 

Oulun uuden toimitilan avajaiset

Juhlimme Avescon uuden Oulun toimitilan avajaisia konepäivien yhteydessä. Tule kiertelemään ja tutustumaan moderneihin tiloihin!
Tutustu toimitilaan etukäteen täältä

 

Aikataulu

Perjantai 22.4.2022 Klo 10-17 

Lauantai 23.4.2022 Klo 9-15 

 

Oikiat Konepäivät

We are participating in Oikiat Konepäivät, the largest machine event in the northern Finland in Oulu 22.-23.4.2022. Come to explore new machines and our new premises.  Address Messipojantie 20, 90520 Oulu. There will be exiting program and snacks and a Cat gift is promised for the fastest guests! Welcome!

 

Schedule

Friday 22.4.2022 at 10-17 

Saturday 23.4.2022 at 9-15 

 

Opening of Oulu's new premises

We are also celebrating the opening of our new premises in Oulu during the machine event. Check out the facilities in advance here

 

Esillä konepäivillä muun muassa nämä koneet!

Cat AP300F, CB2.7 GC, CD8, CS44B

CAT 315 GC
Pieni kaivukone

kompakti alhaisilla omistus- ja käyttökustannuksilla 
Cat® 315 GC -kaivukone sopii työmaallesi ja lompakkoosi. Yksinkertaistetut huoltokohdat, pidemmät huoltovälit sekä polttoainetta säästävät ominaisuudet ja komponentit pitävät omistamis- ja käyttökustannukset alhaisina. Yhdessä sen kompaktin säteen ja suuren, ergonomisen ohjaamon kanssa 315 GC pitää sinut työskentelyssä tehokkaasti ja mukavasti - kaikki alhaisella tuntihinnalla.


CAT 308 CR
Minikaivukone

Pieni ja pippurinen uutuusmalli, lyhytperäinen ja kiinteäpuominen 
Cat® 308 CR -minikaivukone tarjoaa maksimaalisen tehon ja suorituskyvyn pienessä koossa. Lyhytperäisyys ja kompakti koko mahdollistavat työskentelyn ahtaissa ja vaikeissa olosuhteissa, tehosta tai parhaasta suorituskyvystä tinkimättä. Cat 308 CR tarjoaa 10% pienemmät kokonaisomistuskulut, paremman polttoainetehokkuuden sekä pidemmät huoltovälit.


CAT 990K
Pyöräkuormaaja

taattua Tehoa ja tuottavuutta
Catin suuret pyöräkuormaajat on suunniteltu kestäviksi, mikä takaa maksimaalisen käytettävyyden useiden elinkaarien ajan. Optimoidun suorituskyvyn ja yksinkertaistetun huollettavuuden ansiosta koneemme avulla voit siirtää enemmän materiaalia tehokkaasti ja turvallisesti pienemmillä tonnikustannuksilla. Cat 990 -pyöräkuormaaja on osoittautunut hyväksi kaivoksissa, louhoksissa ja teollisissa olosuhteissa ympäri maailmaa. 990K tuo kaikki uudet suorituskyvyn, turvallisuuden, käyttömukavuuden ja tehokkuuden tasot.


CAT M315
Pyöräalustainen kaivukone
 

Lisää Tuottavuutta alhaisilla käyttökustannuksilla 
Pyöräalustainen Cat® M315 -kaivukone tarjoaa huippusuorituskyvyn jopa 15 prosenttia suuremmalla kääntömomentilla ja teknologiavaihtoehdoilla, jotka lisäävät tuottavuutta. Säästä aikaa ja rahaa jopa 10 prosentin säästöllä ylläpitokustannuksissa ja pidemmillä huoltoväleillä. M315 antaa sinulle voimaa työskennellä pidempään tehokkaasti ja taloudellisesti.