Skip to main content

Power Truck Show 2023

Avesco ja Cat® KONEET Power Truck Showssa

HÄRMÄ 11.-12.8.2023

Jo yhdeksättätoista kertaa järjestettävä Power Truck Show kerää taas yhteen kuljetus- ja autoalan ihmiset PowerParkin
huvipuistoalueelle Härmään ja tapahtumassa on nähtävää ja koettavaa koko perheelle.

Avesco ja Cat -koneet ovat mukana tapahtumassa, tervetuloa osastollemme tutustumaan!

Messualue on avoinna perjantaina ja lauantaina 10.00 - 18.00.

TAPAA MEIDÄT OSASTOLLA U3214 & U3215

Avesco ja Cat on jälleen mukana tapahtumassa ja osastoamme emännöi aurinkoinen Miss Suomi 2020 Viivi Altonen.

Osastollamme pääset tutustumaan erikoisvarusteltuihin Cat 308 ja Cat 325 kaivukoneisiin sekä asiakkaamme JMP Infran makeaan tuunattuun F150 Cat huoltoautoon.

Tule myös shoppailemaan Cat-shopissamme fanituotteita.

VAHVIMMAT MIEHET JA NAISET KOHTAAVAT VAHVIMMAT KONEET

Avesco on Power Truck Show -tapahtuman yhteydessä järjestettävän jännittävän Suomen vahvin mies ja nainen -kilpailun finaalin virallinen kumppani. Kilpailualueella esitellään useita erilaisia Cat-konemalleja. Tule katsomaan kuinka Suomen vahvimmat miehet ja naiset kohtaavat alan vahvimmat koneet!

Katso kilpailun aikataulu täältä.

Näyttelykoneet

Cat 308 minikaivukone

Cat-minikaivurit tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn yhdistettynä markkinoiden parhaaseen ergonomiaan ja mukavuustasoon. Koneen liikkeiden nopeuksia ja hydrauliikan toimintaa voidaan säätää helposti suoraan ohjaamon monitorilta. Kaivukoneen toiminta saadaan nopeasti ja helposti optimoitua kuhunkin työtehtävään parhaiten sopivaksi parantaen tehokkuutta ja tuottavuutta entisestään.

LUE LISÄÄ

Cat 325 Next Gen

Uudet Next Generation Cat-tela-alustaiset kaivukoneet tarjoavat lukuisia hyötyjä toimintaasi. Koneet ovat täynnä alan johtavaa teknologiaa yhdistettynä korkeaan polttoainetehokkuuteen ja alhaisiin omistus- ja käyttökustannuksiin. Kuljettajan mukavuus on maksimoitu uudistetuilla ohjaamoilla. Koneet on suunniteltu tehokkuutta ajatellen - et tuhlaa työmaallasi aikaa, vaivaa, energiaa tai resursseja.

LUE LISÄÄ

Cat 906 / 908 Next Gen

Kone esillä kisa-alueella. Uudistuneessa mallistossa koneisiin on tullut paljon erityisesti Suomessa koneen tehokkuutta ja käytettävyyttä parantavia ominaisuuksia. Moottorit ovat päivittyneet Catin uusiin suorituskykyisiin ja polttoainetehokkaisiin C2.8 moottoreihin joidenka vääntömomentti on kasvanut 13 prosenttia. Suurin ajonopeus on noussut 40 km/h nopeuteen sekä uusi voimansiirto mahdollistaa nopeusalueen vaihdon ajon aikana. Ohjaamosta on parempi näkyvyys yksiosaisen etu- ja takalasin ansiosta.

LUE LISÄÄ

Cat 317

Kone esillä kisa-alueella. Huippuluokan teknologia lisää käyttäjän tehokkuutta jopa 45%, minkä ansiosta uuden sukupolven Cat® 317 -kaivukoneen tuottavuus on luokkansa paras. Vakiona tuleva Cat® Grade Assist -järjestelmä automatisoi puomin, kaivupuomin ja kauhan liikkeet. Cat® Grade ja 2D-järjestelmä tarjoavat opastuksen syvyyden, kaltevuuden ja vaakasuoran etäisyyden osalta kosketusnäytön kautta, jolloin myös vähemmän kokeneet käyttäjät suoriutuvat työstään tarkemmin.

LUE LISÄÄ