Skip to main content
blankAvesco Finland
Quick Access

Open Positions

Avesco myy ja huoltaa Suomen Caterpillarit. Avesco Oy edustaa ja myy maailmanluokan Caterpillar-maanrakennuskoneita, -laitteita ja -varaosia Suomessa. Caterpillar-tuotetarjontaan kuuluvat pienet, keskikokoiset ja suuret kaivukoneet, kuormaajat, puskukoneet, jyrät ja levittimet sekä kaivosteollisuutta palvelevat isot työkoneet. Lisäksi tarjontaamme kuuluvat CAT®-moottorit, - generaattorit ja -varavoimajärjestelmät sekä kattavat varaosa-, huolto-, korjaus- sekä rahoituspalvelut. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa kahdeksassa eri toimipisteessä 220 ammattilaisen voimin. Olemme osa perinteikästä sveitsiläistä Avesco-konsernia, joka on markkinajohtaja alueellaan Keski-Euroopassa.

CAT®-mekaanikkoja Ouluun ja Pohjois-Suomeen

Workload 100 %
Location Oulu, Finland
Id

Tasks

Avesco etsii jatkuvasti uusia mekaanikkoja CAT®-maanrakennuskoneiden korjaamo-, varustelu- ja piirihuoltotehtäviin.

Oletko sinä seuraava vahvistuksemme? Tule osaksi mukavaa porukkaamme rakentamaan Avescon menestystarinaa. Haemme

CAT®-MEKAANIKKOJA

Oulun korjaamollemme työskentelemään CAT®-maanrakennuskoneiden varustelu-, huolto-, kunnossapito- ja korjaustöissä. Lisäksi etsimme piirihuoltomekaanikkoja työskentelemään Pohjois-Suomen eri asiakaskohteissa. Oulun seudun toimipaikkamme muuttaa loppuvuodesta 2021 täysin uudistettuihin korjaamotoimitiloihin Toppilaan.

Profile

Voit olla koulun penkiltä ponnistava maanrakennuskonealan tuleva osaaja tai jo kokenut konkari – kummassakin tapauksessa voit olla varma, että Avescolla ammattitaitosi kehittyy. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi raskaan kaluston- tai henkilöautopuolen asentaja, tai sitten moottori- ja sähkötekniikan kuin myös hydrauliikan osaaminen on karttunut sinulle aikaisemman työkokemuksen kautta. Haluat oppia uutta ja kehittyä, ja siten varmistaa osaltasi, että asiakkaamme saavat ensiluokkaisen palvelukokemuksen. Ymmärrät turvallisten työtapojen välttämättömyyden ja merkityksen. Sinulla on ajantasaiset IT-taidot. Englannin luetun ymmärtäminen sujuu sinulta, sillä päämiehemme tarjoaa kattavat, kirjalliset koulutus- ym. materiaalit englanniksi. Olet motivoitunut ja innostunut työstäsi ja saat muutkin innostumaan ja onnistumaan.

Advantage

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä maailmanluokan brändin koneiden parissa, sekä mukavat työkaverit ja osaavan työyhteisön tuen.

Kiinnostuitko? Täytä hakulomake sekä lähetä hakemuksesi ja CV:si verkkosivuillamme täällä. Muistathan kertoa osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kerro myös tarkemmin, minkälaiset mekaanikkotehtävät sinua kiinnostaisivat.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Otto Raitio, otto.raitio@avesco-cat.fi tai 040 074 8768.